Arabiyy

Tegakkanlah Agama Dan Janganlah Kamu Berpecah Belah

Zina dan Pembunuhan Bayi

Tahun 2009, sebanyak 17,303 anak luar nikah melayu berdaftar dengan JPN. Sejak 2005 hingga 2009 , hampir satu juta anak zina termasuk anak zina non muslim.Ini bermakna orang berzina ialah 2 juta, tidak yang beranak tetapi dibunuh, zina tanpa mengandung dan melahirkan, zina mahram, homoseks dan lesbian dan rogol!

Pemerintah jahiliyyah sekular tidak pernah serius, tidak pernah bersungguh2, dan tidak pernah jujur menangani masalah zina. Sebenarnya zina tidaklah haram dan jenayah disisi mereka. Dalam undang2 sivil, zina bukan satu jenayah selagi suka sama suka. Sekular ahli nifaq berkokok ttg zina dan pembunuhan bayi secara bermusim, penuh muka-muka, dan hipokrit. Bahkan mereka tidak pernah peduli! apa perlu peduli? yang penting projek2 ekonomi bilion ringgit dan memperthnkan kuasa walau dgn apa cara sekalipun!!

Sebenarnya masyarakat sudah bosan dengan lakonan pemimpin2 munafiq sptmana mereka bosan menonton drama2 sampah di tv malaysia.

Sekiranya mereka benar2 beriman kpd Allah dan Hari Akhirat, mereka mencari jalan penyelesaiannya dalam al-Quran dan hadith Nabi saw, satu2nya jln keluar sebenar bg stp masalah hidup manusia. Tiada jalan penyelesaian lain!!
Bukalah al-Quran surah al-Nur, surah al-Isra’, tentu ada jawapannya kecuali bagi yang kafir dan munafiq yg menolak Kitabullah dan sunnah! Antaranya ialah:-

1.Melaksanakan undang2 hudud yakni 100 kali sebatan bagi penzina lelaki dan perempuan. Direjam hingga mati bagi penzina yang telah berkahwin. Allah SWt telah menghukumkan bahawa setiap pemerintah yang tidak melaksanakannya adalah zalim, fasiq dan kafir.

2.Menundukkan pandangan dari melihat perempuan yang haram dilihat, begitu juga perempuan wajib memalingkan atau menudukkan pandangan. Untuk ini co-education hendaklah dimansuhkan, pelajar lelaki dan perempuan mesti diasingkan.
Filem2 lucah dan drama2 sampah mesti diharamkan. Muzik2 syaitan wajib diperangi.

3.Arahkan majlis agama menangkap org berdating kerana dating muqaddimah zina yg haram.

4. Mewajibkan tudung yang sempurna dan pakaian yg sempurna (jilbab) bagi wanita baligh di semua tempat khasnya di tempat2 awam.

5.Sentiasa mengajak kepada ibadat2 wajib dan bertaubat kepada Allah.

6. Mewajibkan semua muslim (bermula 7 yahun)  solat jamaah di masjid2, surau2, pejabat2, sekolah2 rendah dan menengah, kolej2 dan universiti. Sesungguhnya solat itu mencegah fahsya’ (zina) dan munkar!! Pemerintah tidak patut bersikap   zalim, pasif, jumud, lembab, anya handal buat munkar (?). Ikutlah al-Quran!! Tidak patut berdalih, mengkaji atau asyik menyalahkan ibubapa.! Pemerintah wajib  mengenakan hukuman pancung atau ta`zir bagi yang mencuaikannya. Pemerintah wajib melantik pegawai2 hisbah yang sentiasa mengajak kepada solat jamaah, Jumaat dan amar makruf serta mencegah munakr.

7.Mengharamkan arak, menghukum peminum dan pembuatnya. Arak adalah salah satu punca terbesar kepada zina. (bagaimana kalau pemerintah sendiri tauke arak dan judi? atau memejamkan  mata terhadap kemungkaran itu?)

8. Menutup pusat2 judi, disko2, arak, dadah, dan pesta2 hiburan. Mentakzir pemilik premis haram dan maksiat tersebut.

9. Mewajibkan pendidikan agama dalam silibus kebangsaan yang menekankan pengharaman zina, dengan ayat2 al-Quran dan Hadith2 Nabi, mengingatkan akibat zina di dunia dan di AKhirat spt Tafsir Surah al-Ma’idah dan al-Nur yang membincangkan ttg seks. (dalam silibus kebangsaan ilmu hadith hampir tidak wujud!)

10.Menggalakkan kahwin muda spt yg dianjurkan oleh Islam. Kahwin awal sebenarnya satu kejayaan. (Malangnya para munafiq amat anti kahwin muda, sebaliknya tidak anti zina!! Mrk yang jahiliyyah taghut menentang keras kahwin halal spt mana menentang poligami dengan kuasa undang2 jahiliyyah! Sampai bilakah kekufuran dan kemunafikan ini!?

(Marah murid sekolah kawin muda, tp tidak pernah marah apabila mereka berzina, melahirkan anak zina, membunuh anak zina, mjd bohsia atau bohjan!!)

Mengapalah kaum itu, hampir2 tidak faham kata-kata Allah!!??

11.Menggalakkan lelaki2 agar berpoligami, di mana majlis agama dan JPN memudahkan urusan tersebut dgn membuang segala syarat2 batil ke dalam lubang sampah, memberikan intensif kpd mereka spt dalam pemerintahan Khalifah Umar Abd al-Aziz. (jgn seperti betina yg redha suaminya mengambil perempuan simpanan asalkan tidak kawin satu lg).  Ini khas bg yng mampu dan kuat, dan adil. Seiranya tidak begitu, poligami hanya membingungkan dan mengganggu ibadah, ilmu dan jalan Akhirat.

Kepada pengundi2,  jangan lagi mengundi calon2 munafiq dari parti sekular parti syaitan jahiliyyah jibt taghut yang menolak agama dan hudud Allah.

(Lihat artikel bertajuk Kewajipan Menukar pemerintah fasiq)

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: