Arabiyy

Tegakkanlah Agama Dan Janganlah Kamu Berpecah Belah

Hakikat Sekularisme dan Sekularis

Sekularisme ialah satu agama dan fahaman kufur. Antara rukun, dasar dan prinsip sekularisme ialah:-

1. Pemerintah bebas mencipta undang2 menggunakan akal yang dangkal. Ini adalah syrik dan kufur akbar yang mengeluarkan dari Islam kerana mencipta undang2 yg tidak diizinkan oleh Allah SWT, merampas sifat khas Allah, memakai sifat uluhiyyah, rububiyyah dan hakimiyyahNya.

2. Setiap sekularis ialah pemimpin yg jahat, bertopengkan Islam, memusuhi al-Quran. Mereka mahu masyarakat mengiktiraf diri mrk sbg pemimpin2 Islam. Sdgkan mrk tumbuh membesar dalam tadika dan sekolah sekular, yg bukan Islam selama2nya.

3. Menggunapakai undang2 sekular Barat dan Timur ciptaan taghut syaitan2 manusia, menolak undang2 al-Quran. Undang2 ciptaan mereka berubah2 mengikut kepentingan peribadi dan masyarakat sekular. Dihalalkan arak, zina, qazaf. Mencuri tidak dihukum dengan potong tangan walau sabit kes. Diharamkan poligami, menutup aurat, pergaulan lelaki perempuan yg tidak mengikut syariah, diajarkan dan dilatih kanak2 mengabaikan solat sejak sekolah rendah.

4. Bukan sekadar tidak melaksanakn hukum2 Allah, bahkan menguatkuasakan peraturan2 jahiliyyah, mencaci hina undang2 Allah dr semasa ke semasa, memperlekeh, mengejek, …
bukan sekadar mengabaikan syariah, melakuakn jenayah tafdhil, tabdil, ta’dil dan taghyir!!

5. Lihatlah menteri2 ramai perempuan, ketua2 jabatan perempuan, pegawai2 tinggi perempuan. Adakah ini Islam dan sunnah?!!! Bahkan inilah kedayusan dan kekafiran yg nyata!!

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: